Un accident a Maià de Montcal deixa un ferit greu i provoca diversos talls a la Nacional 260 durant tres hores

La Garrotxa ha viscut diversos accidents de trànsit a les darreres hores. Aquest matí, a Maià de Montcal, una col•lisió entre un camió i un vehicle ha deixat un ferit greu, que ha hagut de ser traslladat d’urgència amb un helicòpter a l’Hospital Trueta de Girona.


Passaven pocs minuts de les 10 del matí quan a la Nacional 260, prop del trencant de Dosquers i Maià de Montcal, hi ha hagut un accident entre un cotxe i un camió en sentit Olot. Tot i que s’estan investigant les causes, l’impacte hauria estat una topada del camió per darrere del turisme. Segons ha informat el Servei d’Emergències Mèdiques, a resultes de l’accident hi han hagut cinc ferits, un d’ells greu. Es tractaria d’un home de 29 anys, que ha estat traslladat amb un helicòpter medicalitzat a l’Hospital Josep Trueta de Girona amb politraumatismes. L’ingressat era un dels viatjants del cotxe, juntament amb la resta de ferits. Dos d’ells es troben en un estat menys greu: seria una dona de 52 anys i una altra de 27. Encara hi hauria dos afectats més de forma lleu: una dona de 51 anys i una de 28. El conductor del camió ha sortit il•lès del xoc. Fins al punt de la topada s’hi han desplaçat tres unitats de Mossos d’Esquadra, tres de bombers i tres vehicles del Servei d’Emergències Mèdiques, a més de l’helicòpter. La carretera ha estat tallada al trànsit durant gairebé dues hores, quan s’ha començat a donar pas alternatiu mentre un equip d’atestats procedia a determinar els motius de l’accident. A tres quarts d’una del migdia s’ha restablert per complert la circulació en els dos sentits.