Accident múltiple a les Preses sense ferits amb quatre vehicles implicats

Un accident múltiple a les Preses, sortosament sense ferits, ha provocat aquest matí llargues cues en hora punta. Quatre vehicles, entre els quals un camió, han col·lidit. Dues dotacions dels Bombers, dues ambulàncies del SEM i diverses unitats dels Mossos s’ha desplaçat fins al lloc dels fets.

Llargues cues aquest matí per desplaçar-se des d’Olot fins a les Preses. Des del barri de Bonavista, a la Solfa, s’han acumulat desenes de vehicles. La causa, aquest accident on s’hi ha vist implicats quatre vehicles, tres turismes i un camió. Els fets han passat a tres quarts de nou del matí quan un dels vehicles, aquest Toyota blanc, ha col·lidit per darrera del camió. Els altres dos cotxes, un altre turisme i un tot camí, també s’han vist involucrats. Tot i l’aparatositat de l’accident no hi ha hagut ferits. Una de les ocupants d’un dels vehicles ha estat traslladada a l’Hospital d’Olot per fer-li un reconeixement mèdic, però sense cap signe de ferides. Fins al lloc dels fets s’han desplaçat dues dotacions dels Bombers d’Olot, dues ambulàncies del SEM i diverses unitats dels Mossos d’Esquadra, que han hagut de regular el trànsit durant una bona estona fins que s’han retirat els vehicles sinistrats, regulant el pas dels vehicles per un sol carril. Això ha provocat llargues cues.