Un motorista de setze anys resulta ferit greu en un xoc amb un cotxe a Sant Joan les Fonts

Un noi de setze anys va resultar ferit greu ahir al matí en un accident a Sant Joan les Fonts. El succés va passar en una cruïlla del nucli urbà del municipi, com a conseqüència d’una topada entre un cotxe i una motocicleta. El noi, que conduïa la moto, va ser intervingut d’urgència a l’Hospital Trueta de Girona.

L’encreuament entre l’Avinguda Cisteller i la Carretera d’Olot és una de les cruïlles més transitades de Sant Joan les Fonts, on molts vehicles es dirigeixen cap al casc antic del municipi garrotxí. En aquest punt es va viure ahir un accident entre una moto i un cotxe. El conductor de la motocicleta, un noi de setze anys, va ser el més malparat de la topada: com a conseqüència del xoc, va haver de ser traslladat ferit greu a l’Hospital Trueta de Girona, per ser intervingut d’urgència; malgrat que està fora de perill encara roman al centre. El conductor del cotxe implicat en la col·lisió va sortir il·lès de l’incident. Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar dues ambulàncies medicalitzades, dues dotacions de bombers i Mossos d’Esquadra, i arran del sinistre es va haver de desviar el trànsit de la carretera. Aquest matí, una unitat d’atestats dels Mossos ha estat al mateix punt de l’accident per investigar el succés, per tal de determinar-ne les causes.