Pere Hosta i Lurrak obren el cicle Circ a Olot a la Plaça de Braus

Ahir va tenir lloc la primera tarda de Circ a Olot, un cicle d’espectacles que es celebra tots els dimecres de juliol i que guanya cada cop més adeptes. Els encarregats d’inaugurar-lo van ser el clown Pere Hosta i la companyia Lurrak, que compta amb artistes bascos i catalans.

Acompanyat d’una porta el clown Pere Hosta donava la benvinguda als assistents que es concentraven a l’entorn del Puig del Roser ahir a la tarda. El seu darrer espectacle, ‘Open door’, va servir per inaugurar d’una manera participativa, una nova edició del cicle d’espectacles Circ a Olot. Una activitat plenament consolidada a l’agenda estiuenca de la ciutat, que atrau sobretot al públic familiar. Ja a dins de la plaça, una combinació d’humor, acrobàcia i música de Lurrak va captivar el públic olotí. Amb aquest espectacle Lurrak Anterkia vol reivindicar la tradició fabril dels anys seixanta a través del circ contemporani. El proper espectacle, també a la plaça de Braus, tindrà lloc el proper dimecres 12 de juliol i anirà a càrrec de la companyia francesa La Rotative, que presentarà La Rue de la Mort.