L’Ajuntament d’Olot impulsa una enquesta online per ajudar al petit comerç

Amb l’objectiu de donar suport als comerços de la ciutat en els seus reptes de futur, l’Ajuntament d’Olot i el Consorci Dinàmig posen en marxa el projecte Comerç Plus. S’analitzaran les necessitats dels establiments a través d’una enquesta que els botiguers han de respondre abans del proper divendres.

Als carrers d’Olot hi trobem en aquests moments uns 450 comerços. Més de la meitat es troben al centre i la resta als barris. Per tal de donar una millor resposta a les seves necessitats, l’Ajuntament d’Olot vol recollir l’opinió dels botiguers. Ho farà a partir d’una enquesta online, que també servirà per actualitzar la informació dels establiments. Segons ha explicat el regidor de Promoció de la Ciutat Estanis Vayreda, el questionari també comptarà amb un apartat de suggeriments i valoració de les darreres campanyes de l’ACO i l’Ajuntament.El consistori demana la col•laboració de tots els botiguers per recollir el màxim de respostes abans de la data límit, marcada pel divendres 14 de juliol. El projecte compta amb el suport de l’Associació de Comerciants d’Olot i d’un tècnic que visitarà els comerços per resoldre possibles dubtes.