El barri de Sant Miquel realitza una desena de les 25 obres de millora previstes dins el Pla Integral de Millora

Al barri de Sant Miquel ja estan en marxa les obres de la nova pista esportiva. Aquesta és una de les 25 accions previstes dins el Pla Integral de Millora que es va començar a dissenyar el 2014. Fins ara se n’han portat a terme una desena.

Els veïns de Sant Miquel han vist canviar la fesomia del barri en els últims anys. Un nou espai d’aparcament al carrer Rei Martí l’Humà, la senyalització de la carretera de les feixes o millores al parc dels Nius són algunes de les deu accions que l’ajuntament ha portat a terme dins el pla integral de millora del barri, que es va iniciar el 2014 seguint les demandes del Consell del Barri i amb l’ajuda de l’empresa de disseny urbà Paisaje Transversal.

Una altra de les obres previstes, la de la pista esportiva, ha començat aquesta mateixa setmana, valorades en 60 mil euros. Aquest camí intervolcànic tindrà un cost de 65 mil euros i serà el proper pas dins el PIAM. L’altra gran obra és l’enderroc de dos habitatges en mal estat al carrer Sant Miquel. L’obra està pressupostada en 55 mil euros i s’espera que estigui feta abans de les Festes del Tura. Al lloc dels edificis enderrocats s’hi farà un mirador.

Als veïns, però, encara els queden més canvis per veure, ja la llista d’accions previstes a deu anys vista dins el pla, arriba a les 25 propostes i fins ara se n’han completat menys de la meitat. S’aniran implementant segons la disponibilitat pressupostària i les prioritats que marqui el Consell de Barri.