Werner Estellé i Xevi Sala prenen el relleu a les banquetes del Club Bàsquet Olot i el Club Bàsquet Garrotxa Santjoanenc

Les banquetes dels equips garrotxins de bàsquet de Primera Catalana canvien els seus entrenadors. Al Club Bàsquet Garrotxa Santjoanenc, Xevi Sala tornarà a dirigir la plantilla després d’evitar un any més el descens. Qui ha viscut una temporada tranquil·la però també canvia l’equip tècnic és el Club Bàsquet Olot, on Werner Estellé pren el relleu d’Albert Farrés.


El Club Bàsquet Olot va completar l’any passat una de les millors temporades de la seva trajectòria a Primera Catalana sota la batuta d’Albert Farrés, en el seu primer curs amb l’equip; les olotines van acabar setenes, però l’entrenador ha decidit afrontar altres reptes amb el club: malgrat que seguirà vinculat amb l’Olot, Farrés deixa la banqueta del sènior femení. El seu lloc l’ocuparà un equip liderat per Werner Estellé, que porta vuit anys a l’estructura esportiva dels taronges. El tècnic, que preveu un cicle mínim de dos anys al capdavant de la plantilla, apostarà per una línia continuista respecte la darrera temporada.

L’altre equip garrotxí de Primera Catalana, el Club Bàsquet Garrotxa Santjoanenc, també canvia l’ocupant de la seva banqueta: Xevi Sala pren el relleu d’Adrià Mercader al capdavant de l’equip, amb l’objectiu d’assentar els jugadors joves a la primera plantilla. És la cinquena vegada que Xevi Sala enceta una etapa com a entrenador del Garrotxa Santjoanenc, amb l’objectiu d’aconseguir la permanència.

x