Comença la primera activitat del procés participatiu per definir el Pla Integral d’Accions de Millora del nucli antic

PIAM

Seguint els passos marcats pel Pla Integral d’Accions de Millora (PIAM) al nucli antic olotí aquest dissabte ha tingut lloc un passeig pel centre històric d’Olot liderat per l’arxiver i historiador Xavier Puigvert. Una cinquantena de persones han recorregut els punts més emblemàtics del centre de la ciutat.

Una de les accions del PIAM al nucli antic d’Olot, a càrrec de l’empresa Paisaje Tranversal, consistia en conèixer els espais més significatius del centre històric de la capital garrotxina. Aquest dissabte una cinquantena de persones han seguit les explicacions de l’historiador Xavier Puigvert.  

En el marc del procés participatiu que està en marxa els ciutadans han aprofitat per aportar les seves opinions. El recorregut ha passat per una desena d’espais diferenciats del nucli antic d’Olot com el Santuari de la Mare de Déu del Tura o l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot. Iniciant el trajecte a la plaça del Carme i acabant la ruta al passeig de la Muralla.  

x