Al Rahma organitza un taller de preparació marroquina del té i pastes durant la nit de les religions

El dissabte a la tarda ha estat especial a la mesquita del carrer Notari Miquel Marc d’Olot. Els creients han assistit a resar a les 6 i s’han trobat amb participants del taller de preparació del té marroquí, que han aprofitat l’ocasió per aprofundir en el coneixement d’aquesta religió i, evidentment, fer un tast de la gastronomia marroquina.

La comunitat islàmica Al Rahma ha celebrat avui dissabte a Olot un taller per mostrar a la gent del municipi garrotxí algunes de les tradicions gastronòmiques marroquines. Per fer-ho han aprofitat l’hora d’una de les cinc oracions que fan al dia, la segona de la tarda. Avui són a les 4:44 del matí, a la 13:56 del migdia, a les 17:58 de la tarda, a les 21:29 del vespre i a les 22:44 de la nit. Després de fer-ho han obsequiat els assistents té marroquí recent preparat i pastes del mateix origen a tots els presents. Des de la mesquita s’ha aprofitat la ocasió per enviar un missatge d’unitat entre cultures i religions i, per sobre de tot, de pau i respecte mutu. Va ser una activitat inclosa dintre de la nit de les religions, un itinerari d’activitats als centres de culte de les diverses tradicions religioses de la ciutat.