15 equips participen al cinquè torneig Penyaferro de futbol sala de Montagut

Penyaferro

Montagut acull aquest divendres i dissabte la cinquena edició del torneig Penyaferro de futbol sala. Enguany ha estat la competició amb més participació, un total de 15 equips amb jugadors d’entre 14 i 20 anys.


La pilota va començar a rodar divendres a la tarda a Montagut. El torneig de futbol sala Penyaferro ha aconseguit la inscripció més alta dels seus cinc anys de vida. Una quinzena d’equips formats per joves nascuts entre el 1997 i el 2003 han participat a la competició.

Per celebrar el seu cinquè aniversari els membres de la penya han organitzat una banyada nocturna a la piscina de Montagut. Futbol, màgia de la mà del Mag Sanyes i sobretot bon ambient són els elements principals del Penyaferro 2017.

 

 

x