La Festa Holi del Sant Rock Festival omple de colors el Pla de Can Marcé d’Olot

Festa Holi

El pla de Can Marcé d’Olot va acollir aquest dissabte la segona edició de la Festa Holi del Sant Rock Festival. L’acte, organitzat per l’Associació Gos de Sant Roc i Sweet Dreams, va comptar amb desenes d’olotins i olotines de totes les edats que es van omplir de colors al ritme de la música.

El Sant Rock Festival va sortir del barri per celebrar la Festa Holi, un esdeveniment que l’Associació Gos de Sant Roc organitzava per segon any. Semblava que el mal temps podia esguerrar la celebració, però al final l’únic que va ploure va ser pols de colors.

A la Festa Holi hi van haver participants de totes les edats, la majoria van arribar vestits de blanc i van acabar amb tot el cos pintat. Des de l’organització del Sant Rock Festival van valorar amb nota la segona edició i esperen donar continuïtat a aquesta celebració en el marc del seu festival.