Olot es mulla per l’esclerosi múltiple en el 25è aniversari del dia dedicat a aquesta malaltia

De la mateixa manera que la piscina municipal d’Olot, el Club Natació Olot s’ha sumat a la iniciativa Mulla’t per l’esclerosi múltiple 2017, impulsada per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM). Desenes d’associats del club s’han llançat a la piscina en un dels salts més solidaris de l’any.

Amb aquest salt el Club Natació Olot va simbolitzar la celebració del 25è aniversari del dia del Mulla’t per l’esclerosi múltiple. El club olotí, juntament amb la piscina municipal, es va sumar a les més de 600 piscines que, arreu de Catalunya, van tenir un gest solidari amb aquesta malaltia. Mitjançant donatius, la venda de tovalloles, samarretes i altre merchandising, la Fundació Esclerosi Múltiple aconsegueix recursos per millorar la qualitat de vida dels malalts. A Catalunya hi ha 7.000 persones que pateixen aquesta malaltia, amb jornades com aquesta es busca conscienciar la població i afavorir la recerca científica de tractaments pal•liatius.

x