El Conseller Rull es compromet amb el bicicarril de Ca la Guapa a la Fageda

bicicarril

El Conseller Rull es compromet amb el bicicarril de Ca la Guapa a la zona garrotxina de la Fageda. La previsió de finalització de les obres és de mitjans del 2018.


És probable que les aglomeracions a la Fageda es repeteixin la propera tardor, a l’espera que la Generalitat comenci les obres del tram de bici carril que ha d’unir el veïnat de Ca la Guapa amb el volcà Croscat i la Fageda, dos dels punts més turístics però també més problemàtics de la comarca per volum de turistes. Aquest camí, d’uns tres quilòmetres, ha de servir per evitar les aglomeracions de vehicles que s’hi produeixen cada any. El Conseller de Territori i Sostenibilitat va parlar-ne divendres al programa L’Entrevista de La Xarxa.

De moment l’Ajuntament de Santa Pau està a l’espera de rebre i estudiar el projecte del camí. Les obres, valorades en uns vuit-cents mil euros, es licitarien abans de final l’any, però no estarien enllestides per la propera tardor, quan l’afluència de visitants a la zona és més gran. La previsió és que s’acabin a mitjans del 2018.