L’olotina Martina Rodríguez participarà als 1.500 metres llisos de l’Europeu sub23 d’atletisme de Polònia amb la millor marca de tot l’estat

La garrotxina Martina Rodríguez participarà el proper 16 de juliol al Campionat d’Europa promeses d’atletisme, a Polònia, en la modalitat de 1.500 metres. L’atleta olotina es va classificar amb una marca de 4 minuts i 15 segons, el millor registre de tot l’Estat del grup d’esportistes que prendran part a la sortida d’aquesta prova.

Durant gran part de l’any, l’olotina Martina Rodríguez es troba als Estats Units, compaginant els estudis de física i biologia a la Universitat de Memphis amb l’atletisme. Fa tres mesos, a Tuscaloosa, va aconseguir el seu millor registre als 1.500 metres llisos; l’atleta va parar el cronòmetre als 4 minuts, 15 segons i 33 centèsimes, cinc segons per sota de la seva anterior marca. El resultat l’hi ha valgut per classificar-se pel Campionat d’Europa d’atletisme de promeses amb la millor marca de tot l’Estat.

La prova de 1.500 del Campionat d’Europa d’atletisme de promeses sub23 es disputarà el proper 16 de juliol a Bydgoszcz, Polònia. Martina Rodríguez afronta la competició amb ganes de gaudir de la seva primera experiència en un certamen d’aquestes característiques a nivell continental.

Després de l’Europeu de Polònia, l’atleta olotina té la intenció de participar al Campionat d’Espanya absolut d’atletisme, que es disputarà a Barcelona el cap de setmana del 22 i 23 de juliol.