Olot acollirà la International Maar Conference de vulcanologia del 21 al 25 de maig del 2018

Maar Conference vulcanologia

Olot acollirà del 21 al 25 de maig del 2018, la 7th International Maar Conference. Un congrés referent a nivell mundial en l’àmbit de la vulcanologia. 80 investigadors ja han mostrat interès per aquest esdeveniment.

Geologia, dinàmiques d’erupció, geoquímica i petrologia seran alguns dels àmbits que es tractaran a Olot durant la Maar Conference 2018. El congrés és referent internacional de la vulcanologia, les anteriors edicions s’han celebrat a països com la Xina, Mèxic o Nova Zelanda.

La duració completa del congrés és de 13 dies. Del 21 al 25 de maig del 2018 a Olot es duran a terme els àmbits de treball. Prèviament es desenvoluparà el treball de camp amb visites al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, la Crosa de Sant Dalmai a la comarca de la Selva i el Camp dels Ninots de Caldes de Malavella.

La primera circular fa una crida a la comunitat científica a presentar comunicacions per ser debatudes durant les sessions del congrés. Una vuitantena d’investigadors ja hi han mostrat interès, tot i que les inscripcions s’obriran passat l’estiu.

x