Prop de 2.000 persones passen per la 55a edició de l’Aplec de la Sardana d’Olot

Olot va celebrar aquest diumenge una nova edició de l’Aplec de la Sardana de la ciutat. Prop de dos milers de sardanistes van passar en diferents moments del dia per l’espai, per gaudir de la trentena d’activitats programades, i que es van cloure amb la ballada de l’Adéu Vila d’Olot, la sardana himne de la ciutat.

L’Aplec de la Sardana d’Olot és un dels esdeveniments més importants de l’any pels sardanistes garrotxins. L’edició d’aquest 2017 havia programat fins a vint-i-vuit composicions de mestres com Ricard Viladesau, Josep i Manel Saderra, Conrad Saló o Pep Ventura, l’artista homenatjat aquest 2017 en motiu dels 200 anys del seu naixement. I el públic va respondre a la crida de l’Agrupació Sardanista Olot: prop de dues mil persones van passar algun instant de la jornada pel Parc Nou, malgrat que la pluja va impedir desenvolupar l’esdeveniment amb normalitat.

El dia anterior, l’Agrupació Sardanista Olot va homenatjar al músic Josep Bosch per la seva trajectòria, durant la celebració de la revetlla de l’Aplec. La jornada es va acabar, com sempre, amb la interpretació d’Adéu, Vila d’Olot, la sardana himne de la capital garrotxina.