Olot Meats Group i Aigua de Sant Aniol guardonades als Premis a l’Exportació de la Cambra de Comerç de Girona

Premis a l'Exportació Cambra de Comerç de Girona

Aquest cap de setmana la Cambra de Comerç de Girona va guardonar dues empreses garrotxines a la gala anual dels Premis a l’Exportació per la seva projecció internacional: Aigua de Sant Aniol i Olot meats.

A la demarcació de Girona hi ha mil empreses que exporten part de la seva producción a tot el món. Divendres a l’Auditori de Girona la Cambra de Comerç gironina va voler reconèixer la tasca d’algunes d’elles a la 22ª edició dels Premis a l’Exportació. En l’acte, on va assistir el president Carles Puigdemont, es va guardonar tres empreses d’un total de 15 de tota la demarcació per la seva iniciativa exportadora.

Aigües de Sant Aniol va endur-se el premi Iniciativa Exportadora, que reconeix les empreses que facturen fins a cinc milions d’euros anuals. El jurat va destacar la millora en les línies de producció i els nous formats de la marca que han fet créixer les xifres d’exportació de l’empresa. En aquests moments l’aigua garrotxina està present als Emirats Àrabs, Estats Units, Regne Unit o Xina.

El segon reconeixement de la nit va ser per Olot Meats Group, que va rebre el premi a la Projecció Internacional en la categoria d’empreses que facturen més de 5 milions d’euros anuals. L’empresa olotina, amb tres seus i més de mil treballadors factura prop de 600 milions d’euros anuals i exporta a Xina, Japó o Vietnam.

El tercer reconeixement de la nit va ser per l’empresa Emprom Packaging, amb el Premi Especial a la Innovació. El jurat també va voler agraïr la tasca del restaurant El Celler de Can Roca amb un premi extraordinari com a ambaixador de les comarques gironines arreu del món.