ERC Garrotxa demana conèixer les possibles ubicacions de la planta de triatge comarcal

ERC Garrotxa planta de triatge

Esquerra Garrotxa demana que es facin públiques les possibles ubicacions de la planta de triatge de Sant Jaume de Llierca que estudia el Consell Comarcal després de saber que l’empresa Tavil vol ampliar les seves instal·lacions als terrenys industrials on havia d’anar l’equipament. Dóna 30 dies al president del Consell per explicar-se.

Han passat vuit mesos des de l’acord entre el Consell Comarcal, l’Ajuntament de Sant Jaume i l’Agència Catalana de Residus que feia oficial la intenció d’ubicar la planta en sòl industrial dins el polígon de Poliger de Sant Jaume de Llierca i no als terrenys de Can Coma de Baix. Avui els representants d’Esquerra Republicana a la Garrotxa han mostrat  públicament el seu descontentament pel fet que encara no es conegui la ubicació definitiva de la futura planta de triatge comarcal.

Els republicans subratllen la urgència de l’equipament per una gestió dels residus més responsable a la comarca, que ha de ser compatible amb el respecte al medi ambient. Sostenen que, per ells, situar la planta als terrenys de Can Coma de Baix, queda totalment descartat.

Esquerra Garrotxa dona 30 dies al President del Consell per fer públics els possibles emplaçaments per a la planta de triatge comarcal i confia en la feina dels tècnics per determinar la millor ubicació.