L’alcalde d’Olot confirma que el nou Firal estarà enllestit per Festes del Tura 2018

Firal d'Olot obres

El calendari de les obres del Firal avança segons el previst. L’alcalde d’Olot va confirmar ahir que les obres començaran en breu i el nou passeig estarà acabat per Festes del Tura del 2018.

5 empreses opten a realitzar les obres del nou Firal d’Olot, que s’adjudicaran amb tota probabilitat al proper ple, previst pel dijous 27 de juliol. L’alcalde de la ciutat va confirmar ahir el calendari previst. Les obres començaran entre finals de juliol i principis d’agost amb tasques de menor importància als laterals del passeig. Després de les Festes del Tura d’aquest any es començarà amb el gruix de les obres.

No serà, però, fins els volts de Nadal quan s’actuarà a la part central del passeig d’en Blay, que l’estiu vinent ja es podrà utilitzar amb normalitat. A partir del juny s’acabaran els últims espais amb la idea que per Festes del Tura de 2018, les obres ja estiguin pràcticament enllestides. El consistori ha remarcat que ha volgut ser el màxim d’objectiu i estricte amb les empreses que s’han presentat al concurs, perquè les obres es facin amb totes les garanties.