Olot viurà diumenge la 5a Trobada solidària de cors gòspel en benefici a l’Associació de Fatiga Crònica i Fibromiàlgia de la Garrotxa

Olot viurà diumenge la 5a Trobada Solidària de cors gòspel, a partir de les sis de la tarda al Parc Nou. L’esdeveniment l’organitza el Gospel Cor Garrotxa, i compta amb la participació de vuit grups musicals. La trobada té un caire benèfic: durant tota la jornada hi haurà activitats per recaptar fons per l’Associació de Fatiga Crònica i Fibromiàlgia de la Garrotxa.


Cada any, la Trobada Solidària de cors gòspel d’Olot aplega més de dos-cents cantaires vinguts d’arreu de Catalunya. Diumenge la ciutat viurà la cinquena edició de la trobada, amb un esdeveniment plenament consolidat i que atreu a tots els aficionats disposats a gaudir d’aquest tipus de música del país, més enllà dels vuit grups de gòspel que participaran a la reunió.

Dels grups participants, set són catalans, però el conjunt que més destaca és Joyful Voices of Inspiration. Es tracta d’un grup americà vingut de Boston, que oferirà una de les seves actuacions europees a Olot. La trobada de cors gòspel, a més, té un caire benèfic: durant tot el dia s’organitzaran activitats i tallers sobre aquest gènere musical en benefici de l’Associació de Fatiga Crònica i Fibromiàlgia de la Garrotxa; la recaptació es destinarà a ajudar les malaltes.

Totes les activitats de la trobada tindran lloc al Parc Nou d’Olot: el taller de gòspel arrencarà a les 10 del matí, i hi haurà un dinar de germanor a les dues del migdia. El concert començarà a partir de les sis de la tarda.