La Unió Esportiva Olot inicia la pretemporada i presenta a Alberto Toril, la seva darrera incorporació

La Unió Esportiva Olot torna a la feina. La plantilla dirigida per Martin Posse ha començat avui els entrenaments, amb l’absència de tres jugadors. Després de la sessió, el club ha presentat el davanter Alberto Toril, la darrera incorporació del club garrotxí.

La Unió Esportiva Olot ha arrencat la temporada aquest matí, a les instal•lacions esportives del Morrot, amb la participació de totes les incorporacions i amb l’absència de tres futbolistes: Lluc Banús i David Escudero, que negocien la rescissió del seu contracte, i Uri Santos, que té el permís del club. La sessió preparatòria de Martin Posse ha durat dues hores, però els jugadors han tornat amb bona forma de cara a afrontar la preparació de la temporada a la Segona Divisió B. A l’entrenament també hi ha participat cinc jugadors del filial, i Posse decidirà si es queden o no a la plantilla. El tècnic, però, admet que està content amb el grup de futbolistes que gestiona.

Després de la sessió, el club ha presentat a la seva darrera incorporació. Es tracta d’Alberto Toril, davanter que arriba cedit del Mallorca. Té 20 anys, i l’any passat ja el va disputar a Segona B a club com el Sestao River o l’Arenas de Getxo.

Els jugadors tornen demà als entrenaments per seguir preparant la temporada del retorn a la categoria de bronze del futbol estatal.