Un conductor suís és multat a la Garrotxa amb 6 punts i 6.000 euros per dur un sistema d’inhibició de radars a la motocicleta

Els Mossos d’Esquadra de la Garrotxa van detectar un motorista amb un sistema d’inhibició de radars. El conductor, suís, ha estat multat amb sis putns i 6.000 euros.

Un motorista suís va ser enxampat dijous circulant amb aquest sistema d’ocultació de la placa de la matrícula, que permet interferir en els sistemes de control de velocitat i vigilància del trànsit.
Els agents dels Mossos d’Esquadra d’Olot van detectar-lo durant un dispositiu de vigilància a la carretera Nacional 260, dins el terme municipal d’Olot en direcció Ripoll, en veure una motocicleta circulant sense la matrícula visible. Després de fer-li un seguiment van aturar el vehicle al punt quilomètric 88 de la mateixa via i van descobrir el mecanisme. Els Mossos van presentar denúncia per infringir l’article 77 de la Llei de Seguretat Vial, que sanciona tot aquell que circuli amb inhibidors de radars o mecanismes que alterin els sistemes de vigilància del trànsit. A més, comporta la pèrdua de sis punts del carnet i una sanció de sis mil euros per l’infractor.