Més de 1200 joves i nens participen a les activitats, casals i tallers de l’Estiu Riu

A Olot, tallers, casals i algunes de les propostes esportives que organitza l’ajuntament per nens i joves funcionen a ple rendiment des de finals de juny. Consoliden l’oferta pels joves i l’activitat esportiva a l’entorn del pavelló.

Els matins de juliol el pavelló d’Olot s’omple d’activitat. Bàsquet, patinatge, hoquei i vòlei, són algunes de les propostes esportives de l’Estiu Riu, on participen prop de 300 nens i joves. Un any més, el total d’inscrits a les activitats estiuenques que organitza l’Ajuntament d’Olot segueix creixent, amb més de mil dos cents. L’oferta d’activitats és molt amplia i diverses entitats s’impliquen en la seva organització. Totes elles, però, tenen un punt en comú, el rerefons educatiu. A més de consolidar l’oferta d’activitats juvenils, l’Estiu Riu dóna feina a més de vuitanta monitors i joves que fan pràctiques durant el mes de juliol.