La reordenació del trànsit als carrers de l’entorn del Pou del Glaç es cuinarà a foc lent

Pou del Glaç reordenació

L’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, ha informat que l’equip de govern no té pressa per prendre una decisió definitiva pel que fa la reordenació del trànsit als carrers dels voltants del Pou del Glaç. El consistori no descarta canvis parcials.

La reordenació del trànsit als carrers de l’entorn del Pou del Glaç haurà d’esperar. Tot i que els estudis tècnics de la prova pilot que es va fer han resultat ser favorables segons l’empresa encarregada, finalment i degut a la reacció veïnal, l’aplicació dels canvis dependrà d’una decisió política. L’equip de govern no té pressa per prendre la decisió i no descarta canvis parcials.

Un dels canvis que s’ha mantingut des de la prova del mes de maig és el d’habilitar només un sentit de circulació al Pont de la Ceràmica. Segons l’alcalde aquesta actuació permetrà eixamplar les voreres en benefici dels vianants amb mobilitat reduïda o les persones amb cotxets que tenien dificultats per circular per la vorera d’aquesta via.