L’Energy Truck és l’exposició itinerant del Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa

Segurament han vist un camió que està aparcat a la plaça Clarà. És l’exposició itinerant ‘Energytruck’, del Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa. Des d’ahir fins demà estarà a Olot amb l’objectiu de fer arribar de forma gratuïta, coneixements relacionats amb l’energia, el medi ambient i el patrimoni industrial de forma amena i didàctica.

Persones de totes les edats poden descobrir, fins demà i d’una manera molt visual i interactiva, què és l’energia i com poden consumir-la de manera responsable, així com conèixer el passat, el present i el futur del gas i l’electricitat. La mostra itinerant s’aplega en un camió que acull un ampli equipament tecnològic format per continguts audiovisuals, interactius i multimèdia. Demà és la darrera oportunitat per conèixer el camió, ja que a partir de dilluns es desplaçarà a Figueres. Un vehicle que genera entre un 15% i un 20% menys d’emissions de CO2 respecte als motors convencionals.