Sant Jaume de Llierca recuperaria el contenciós administratiu contra el Consell Comarcal si la planta de triatge tornés a la ubicació inicial

L’alcalde de Sant Jaume de Llierca, Jordi Cargol, ha explicat que el consistori recuperaria el contenciós administratiu que va interposar al Consell Comarcal si aquest tornés al pla especial de la futura planta de triatge i decidís construir-la als terrenys de Can Coma de Baix. Tot i així, es mostra convençut que l’equipament es podrà ubicar en sòl industrial.

L’alcalde de Sant Jaume de Llierca, Jordi Cargol, s’ha pronunciat avui després de dos dies d’acusacions creuades entre Esquerra Garrotxa, a l’oposició, i el Consell Comarcal, sobre la ubicació de la futura planta de triatge al municipi. Cargol s’ha alineat amb el president del Consell, Joan Espona. Ha afirmat que l’ampliació de Tavil és una molt bona notícia per la comarca. Obre la porta a un canvi d’ubicació per la planta però en tots els casos hauria de ser en sòl industrial. No descarta una ampliació de sòl industrial a la zona i al contrari del que pensa Esquerra, Cargol creu que s’ha fet i s’està fent molta feina. En cas que el Consell es faci enrera i torni al Pla Especial per construir la planta als terrenys de Can Coma de Baix, l’alcalde ha confirmat que recuperarà el contenciós administratiu que havien interposat contra l’ens comarcal. En aquest sentit l’alcalde ha volgut traslladar un missatge de tranquil·litat als veïns de Sant Jaume i a tots els garrotxins. Té la certesa que s’està treballant perquè la planta es situï al millor lloc possible, amb els recursos i els condicionants necessaris.

 

x