Albert Ventura, capità del Joventut de Badalona, signa la seva renovació durant la visita al campus d’Olot

El Club Joventut de Badalona organitza aquests dies el Campus de Bàsquet, que concentra aquests dies a 120 joves jugadors d’aquest esport, d’entre 8 i 17 anys, que passen dues setmanes intensives de bàsquet a la capital de la Garrotxa. Ahir van gaudir la visita del capità del primer equip verd-i-negre, Albert Ventura.

Olot s’ha convertit aquests dies en la referència del bàsquet català. La capital de la Garrotxa li ha tret aquest títol honorífic a Badalona. Ho fa amb l’arribada del campus del Divina Seguros Joventut a Olot, que un any més atreu més d’un centenar de joves promeses a entrenar. Enguany els més menuts han pogut gaudir de la visita d’un dels seus ídols, el capità del primer equip del Club Joventut de Badalona, Albert Ventura. Els joves jugadors van poder passar una bona estona al costat d’un dels referents de la cantera de la Penya, a qui també van poder preguntar per la seva renovació, que va signar ahir a Olot. 65 esportistes d’Olot han participat en aquesta 16a edició del campus de la Penya.