La cercavila del Carme fa ballar petits i grans al nucli antic d’Olot

cercavila del Carme 2017

Aquest dissabte la cercavila del Carme ha tret al carrer un any més la seva faràndula característica: el Drac, el Conill, el Pollastre i els conillets. Desenes de persones, amb presència de molta mainada, han acompanyat el ball pels carrers més cèntrics d’Olot.

El Drac, el Conill, el Pollastre i els conillets han desfilat pel nucli antic d’Olot en el marc de la cercavila de les Festes del Carme 2017. El barri olotí ha celebrat aquest dissabte la vigília de la festivitat de la Mare de Déu del Carme seguint la tradició. La celebració és un gran atractiu pels nens i nenes d’Olot i rodalies que s’ho han passat d’allò més bé seguint les seves figures preferides de la faràndula.

La cercavila ha estat acompanyada, com és habitual, per la cobla La Principal d’Olot. Durant els descansos del recorregut els nens i nenes han aprofitat per posar-se a la pell dels personatges de la faràndula.