Un accident entre dos vehicles a Les Preses provoca dos ferits lleus i retencions importants

Cap a 3/4 d’1 del migdia d’aquest dissabte s’ha emès l’avís que informava d’un accident entre dos vehicles a l’altura de Les Preses, concretament al trencant en direcció a La Pinya i Riudaura. Segons els Bombers el xoc podria haver estat produït perqùe un dels dos turismes ha precipitat la seva incorporació a la via.

Dues dotacions de Bombers, tres dotacions dels Mossos Esquadra i dues més del SEM s’han dirigit al lloc dels fets. En els dos cotxes hi viatjaven només els conductors que han resultat ferits lleus. El conductor del turisme de petites dimensions ha patit una luxació al peu i una ferida al braç, i el conductor del turisme familiar ha patit un trau al cap. Tots dos han estat traslladats a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa on segons els Bombers estaran en observació durant 24 hores.

El trànsit direcció Olot s’ha desviat cap a Sant Miquel de Corb i pel que fa el trànsit direcció Vic s’ha mantingut un carril obert. A hores d’ara, el trànsit ja ha estat restablert en les dues direccions.