El ball del Drac i el Pollastre porta mig miler de persones a la plaça del Carme

La plaça del Carme es va omplir dissabte a la nit per viure una tradició que encanta els més menuts. El ball del Drac i el Pollastre és especial. Cada animal té una música particular i un ball diferent. Per sobre de tot està el moment en què el drac treu foc. Mig miler de persones van poder gaudir-ne.

Després de la cercavila del Drac, el Pollastre i el Conill, els dos primers animals van seguir la festa a la plaça del Carme. El ball del drac i el pollastre va crear una gran expectació i va començar amb dues sardanes multitudinàries. Passades les sardanes, el torn era pel drac i el pollastre. Cadascú amb la seva música i ball particular. El drac va ser el gran protagonista expulsant foc per la boca. Després del cant de la salve, el besamans i una darrera sardana, les casi 500 persones que es van apropar a la plaça del Carme van acomiadar el ball del drac i el pollastre fins la propera.