200 cantaires participen al taller de gòspel en el marc de la V Trobada de Cors de Gòspel de la Garrotxa

gòspel

La cinquena Trobada de Cors de Gòspel de la Garrotxa ha començat aquest dissabte al matí amb un taller al pavelló firal d’Olot. Enguany hi participen 200 cantaires provinents de Granollers, la Roca del Vallès, Llinars del Vallès, Cardedeu, Girona i Boston.

El pavelló firal d’Olot ha acollit aquest diumenge 200 cantaires que han participat als tallers de cant desenvolupats pels directors de les corals. Els participants, provinents de diversos cors d’arreu de Catalunya, han gaudit de classes de tècnica vocal i també de ball.

El taller s’ha celebrat en el marc de la cinquena Trobada de Cors de Gòspel de la Garrotxa. La jornada sempre ha estat solidària, enguany els fons recaptats aniran destinats a l’Associació de Fatiga Crònica i Fibromiàlgia de la Garrotxa.