El consistori aplica aquesta setmana canvis a la zona blava a l’entorn de l’avinguda Reis Catòlics d’Olot

zona blava

Durant aquesta setmana es pintaran 14 noves places d’estacionament limitat, zona blava, al carrer Pere Lloses d’Olot, que fins ara eren públiques. El canvi no suposarà, pràcticament, més places de pagament, però sí menys aparcament públic a la zona.

A partir d’aquesta mateixa setmana la quinzena de places d’aparcament que hi ha al tram del carrer Pere Lloses connecta el carrer Pou del Glaç amb l’avinguda Reis Catòlics passaran a ser de pagament. El motiu del canvi, segons ha explicat l’Ajuntament d’Olot, és poder resituar les places que s’han hagut d’eliminar per la creació del tercer carril de circulació a l’avinguda Reis Catòlics. També les del carrer Josep Ayats, davant dels cinemes, on es concentrarà l’espai de càrrega i descàrrega dels voltant de l’edifici de l’Hidro.

L’ajuntament vol deixar clar que es tracta d’un canvi i no d’una ampliació del nombre d’aparcaments de pagament a la zona. També desvincula les modificacions d’aparcament de les properes setmanes de la reordenació pendent al carrer Pou del Glaç. En les properes setmanes el consistori olotí aprovarà la retirada de les places de la zona blava a l’entorn del Firal d’Olot, que també s’hauran de resituar amb motiu de les obres del passeig.