El Club Atlètic Olot necessita 2.500 euros per afrontar la temporada amb garanties

Atlètic Olot

L’Atlètic Olot està a punt de complir el seu 45è aniversari, però per arribar a l’efemèride amb bona salut demana una ajuda de 2.500 euros a la societat olotina. Ho fa a través d’una campanya de micromecenatge, que sobretot ha de servir per poder pagar els arbitratges.

El color taronja de les samarretes de l’Atlètic Olot fa anys que donen vida a les categories del futbol amateur. Concretament, es troben a una sola temporada de complir els 45 anys d’història, però l’Atlètic necessita una empenta per arribar-hi amb un color ben viu. Per això, ha engegat una campanya de micromecenatge a través d’internet, mitjançant la plataforma apontoque i anomenada 45 taronges; la intenció és recaptar 2.500 euros i poder assumir els costos que comporta la competició.

Els futbolistes ja es paguen la fitxa federativa, i el club també aporta una quantitat en concepte d’ús de les instal·lacions del Morrot. Però l’entitat necessita trobar altres vies d’ingressos econòmics fora de la seva massa social per sobreviure. Consideren que compleixen una funció social important a la ciutat. Amb els ingressos també es pretén comprar noves samarretes per l’equip, per lluir-les ben vives en el 45è aniversari taronja.