Tortellà no obrirà la llar d’infants fins el curs 2018-2019

La llar d’infants de Tortellà tampoc s’obrirà el proper curs. El municipi té un edifici nou de trinca, construit el 2012, on s’ha d’ubicar aquest equipament, però fins ara no ha estat possible. L’ajuntament creu que té l’obligació d’oferir aquest servei i es marca com a objectiu posar-la en funcionament el curs 2018-2019.

Posar en servei la llar d’infants de Tortellà era un dels objectius de l’equip de govern actual, quan va entrar a l’Ajuntament fa dos anys. El 2012 es va construir aquest edifici per ubicar-hi la llar, però fins ara només s’ha pogut utilitzar com a casal d’estiu. A partir del setembre, quan comenci el curs, l’equipament tampoc podrà obrir-se.

L’ajuntament i l’escola han descartat després de diverses reunions amb Ensenyament i els pares del poble, traslladar els cursos de p-3 a p5 al nou edifici, tot i els problemes d’espai que tindrà el centre de cara al proper curs, amb més de 71 nens i nenes matriculats. D’altra banda, l’alcalde denuncia que no han tingut la resposta que esperaven per part del Departament d’Ensenyament. Tortellà vol fer les coses ben fetes i no tenen pressa per obrir l’equipament, però sí té clar que treballaran per obrir l’edifici com a llar d’infants el curs 2018-2019 i estudiaran si ha de ser un servei públic o privat.

x