Nacho Pérez es converteix en la setena incorporació de la Unió Esportiva Olot de Martín Posse

Setena arribada a la Unió Esportiva Olot. Nacho Pérez, exfutbolista de l’Arenas de Getxo, serà el nou davanter del conjunt garrotxí. L’espigat jugador, de 23 anys, destaca pel seu dinamisme i la seva tècnica, que el fan adaptable a diverses posicions de l’atac. Arriba amb l’avantatge d’haver treballat ja amb el tècnic Martín Posse.

Els que venen pels que marxen. La baixa de Sergio Álvarez deixava un buit a l’atac de la Unió Esportiva Olot i, després que Felipe Sanchón hagi fitxat pel Sabadell, els garrotxins han mogut fitxa. Ho fan amb l’arribada de Nacho Pérez, un davanter esquerrà avilès. Martín Posse ja el va dirigir en la seva etapa a la Pobla de Mafumet i la seva arribada és una petició expressa del tècnic argentí. L’exjugador de l’Arenas de Getxo es converteix en la setena incorporació de la Unió Esportiva Olot. Es tracta d’un futbolista amb una setantena de partits a Segona B, on va debutar amb 18 anys al Villarreal B. També ha passat pel Rayo Vallecano i el Nàstic de Tarragona. La temporada passada va ser cedit al Real Múrcia i va acabar la temporada a l’Arenas on va fer parella amb Alberto Toril, també jugador de l’Olot.