Olot en Comú no entén que l’Ajuntament no apliqui sol·lucions al trànsit del Pou del Glaç d’acord amb els estudis

Olot en Comú no comparteix la decisió de l’Ajuntament d’aplaçar possibles canvis de circulació a l’entorn del carrer Pou del Glaç, d’acord amb els resultats dels estudis fets al mes de maig. El seu portaveu, Xavier Garcia, ha explicat que de moment la resta de grups del consistori no han vist els informes. Va parlar-ne al programa Pentàgon d’Olot Televisió, on també va expressar, a títol personal, que creu que l’1 d’octubre no hi haurà referèndum.

Olot en comú no entén que l’equip de govern de l’Ajuntament d’Olot no hagi pres encara una decisió respecte a la reordenació del trànsit del carrer Pou del Glaç, si els estudis hi són favorables. La formació ha denunciat la falta d’informació, fins al moment, a la resta de grups. Ha explicat que la setmana que ve es reuniran amb l’equip de govern i esperen conèixer més a fons els resultats dels informes. Tot i així per Olot en Comú aparcar la decisió és un error i considera important posar sol•lució als problemes de trànsit en aquest punt de la ciutat com més aviat millor.

El portaveu d’Olot en Comú, Xavier Garcia també ha confirmat que ni ell ni cap representant de la seva formació no assistirà a l’acte Garanties per a la democràcia previst per avui, a la sala El Torín a partir de dos quarts de vuit del vespre. Garcia està a favor del referèndum però veu difícil que l’1 d’octubre es pugui votar.