El president de la Generalitat de Catalunya Carles Puigdemont visita la Garrotxa ressaltant la força del territori

El president Carles Puigdemont ha visitat aquest dimecres la Garrotxa. El màxim dirigent de la Generalitat ha passat pels ajuntaments de Tortellà i Sant Joan les Fonts, a més de fer un recorregut per algunes empreses de la comarca.

Tortellà ha viscut la rebuda del president de la Generalitat de Catalunya com un dels esdeveniments de l’any. Carles Puigdemont ha arribat al municipi de l’Alta Garrotxa amb puntualitat, a dos quarts de deu del matí. Llavors, ha entrat uns instants a l’Ajuntament, per després saludar a altres alcaldes de la Vall del Llierca i empresaris de la zona. Un cop superat el protocol, ha fet un parlament obert dirigit als veïns de Tortellà, on ha ressaltat la importància de tenir uns pobles vius per enfortir el teixit humà i econòmic del país. En la visita a Tortellà, governat pel PSC, gairebé no s’ha parlat del referèndum; tot i això, l’alcalde Rafel Domínguez ha esperat que Catalunya trobi una solució a la problemàtica que viu el país.

Després de dirigir-se als veïns, el president Carles Puigdemont ha visitat empreses de Tortellà i de Begudà, per anar després a l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts. Allà s’ha reunit uns breus instants amb l’alcalde i màxim dirigent del Consell Comarcal Joan Espona, que l’hi ha reiterat el suport de la Garrotxa amb el referèndum que vol tirar endavant el govern de Catalunya. El president ha agraït aquestes paraules. Després d’aquesta visita a l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts, el president Carles Puigdemont ha donat per tancada la seva ruta per la Garrotxa quan faltaven pocs minuts per les 12 del migdia.

x