Reconeixen la temporada del CTT Olot Ammerländer amb un acte oficial a l’Ajuntament

El Club Tennis Taula Olot Ammerländer serà reconegut per la ciutat, en motiu de la seva bona temporada. L’Ajuntament ha programat per dissabte un acte al saló de plens del consistori, a partir de dos quarts d’una del migdia.

La millor temporada de la història del Club Tennis Taula Olot Ammerländer havia de tenir alguna recompensa. L’Ajuntament reconeixerà els tres grans èxits esportius d’aquest curs en un acte institucional al saló de plens de la ciutat. El més destacat és l’ascens a Divisió d’Honor per primera vegada, una fita perseguida pel Tennis Taula per donar una sortida de qualitat a la seva base de palistes: l’equip format per Òscar Gallego, Jordi Piella, Marc Caymel, Arnau Roca i Jon Uribarri han signat l’èxit més remarcable dels 34 anys d’història del club. Així mateix, també es valorarà l’ascens del segon equip a la categoria de Primera Nacional: Xavi Panareda, Víctor Flores, Sergi Bahí, Oriol Puigmal i Adrià Pommier han situat aquesta formació en una categoria que el club vol consolidar a partir de la propera temporada. L’acte posarà en valor un últim fet: la victòria al Campionat d’Espanya de veterans majors de 40 anys, aconseguida per Enric Llagostera, Jordi Tor, Esteve Homs, Jon Uribarri i Òscar Gallego. L’acte tindrà lloc a partir de dos quarts d’una del migdia al consistori d’Olot.