La sala El Torín d’Olot acull l’acte ‘Garanties per a la democràcia’ de la Garrotxa

Ahir al vespre la sala El Torín d’Olot va acollir l’acte Garanties per la Democràcia, on els diputats al Parlament van començar la tasca de difondre els punts clau per a la celebració del referèndum de l’1 d’octubre. A la capital garrotxina va fer-ho el Diputat garrotxí Lluís Guinó.

‘Garanties per a la democràcia’ és el nom de l’acte que ahir al vespre va celebrar-se de forma simultània en diferents punts de la geografia catalana. Els diputats al Parlament van repartir-se pel territori per deixar clara la voluntat del Govern català de celebrar el referèdum de l’1 d’octubre amb totes les garanties. A la capital garrotxina l’encarregat de fer-ho va ser el diputat al Parlament i alcalde de Besalú Lluís Guinó.

L’esdeveniment també va servir per explicar els punts clau de la Llei del Referèndum d’Autodeterminació i dues principals novetats que donaran fiabilitat a la convocatòria. La plataforma Garrotxa pel Sí, organtizadora de l’acte, en fa una bona valoració i creu que va servir per resoldre molts dubtes. A la pàgina Garanties.cat es poden consultar els principals punts de la Llei del Referèndum d’Autodeterminació, així com donar resposta a altres preguntes freqüents relacionades amb la votació de l’1 d’octubre.