La CUP comença la campanya pel referèndum a la plaça Major d’Olot

La CUP va iniciar ahir a Olot la campanya per votar sí al referèndum del proper 1 d’octubre. La formació anticapitalista va celebrar un acte a la Plaça Major, on va fer una crida a la societat a prendre partit per definir com ha de ser la Catalunya futura.

‘Viure vol dir prendre partit’. Aquest és el lema escollit per la Candidatura d’Unitat Popular per mobilitzar la societat a votar al referèndum d’independència del proper 1 d’octubre. La CUP va iniciar la campanya pel sí a Olot amb un acte a la Plaça Major, on va incentivar als assistents a definir el país que volem viure mitjançant la votació.

A més dels representants electes de la CUP als ajuntaments de la Garrotxa, van assistir a l’acte el regidor de Vic Joan Coma, l’alcalde de Navàs Jaume Casals, i el diputat al Parlament de Catalunya Joan Garriga ‘Nana’. El mateix Garriga considera que la societat s’haurà de mobilitzar per defensar la votació. Segons la CUP, el poble també haurà de prendre partit i defensar al carrer els resultats sorgits del referèndum de l’1 d’octubre.