Una delegació del Marroc visita la Cooperativa La Fageda per conèixer noves tècniques làcties

Una delegació del Marroc, del sud-oest de Tanger, va visitar ahir alguns municipis de les comarques gironines amb l’objectiu de conèixer noves tècniques utilitzades en cooperatives làcties i visitar famílies del seu país d’origen que viuen a Figueres i Girona. Després de visitar els Ajuntaments d’Olot i Girona, van visitar la Fageda.

La Cooperativa La Fageda és un exemple d’integració social aplicada a la industria làctia. Ahir va rebre la visita d’una delegació del Marroc; presidents, tècnics i coordinadors de diferents serveis encarregats de proveir de llet el sud-oest de Tanger que van venir amb l’objectiu de conèixer les tècniques que utilitzen a la Fageda per fer el seu producte. La Delegació del Marroc va visitar també els Ajuntaments d’Olot i Girona, ho va fer durant el matí, i les ciutats de Figueres i la pròpia Girona, on viuen comunitats familiars del mateix lloc d’origen.
Avui passaran el dia a Barcelona, on tindran una reunió a la seu del Fons Català de Cooperació, i aquesta nit viatjaran de nou al Marroc.

x