Olot recupera un nou tram del passeig que voreja el riu Fluvià

Olot té una nova zona de passeig. L’ajuntament ha fet una actuació per recuperar un tram del camí que ressegueix el curs del riu Fluvià. Es tracta d’un intinerari de gairebé 800 metres que comença a la zona del Parc dels Nius.


Fins fa poc era pràcticament impossible transitar per aquest tram de passeig que voreja el riu Fluvià des del Jardí dels Nius fins a les Tries. Les obres per adequar-lo van començar l’any passat. S’hi han fet tasques de neteja i canvis de mobiliari. El camí, d’uns dos metres d’amplada, recupera un antic corriol i s’ha compactat amb sauló.

Les millores, que han tingut un cost total d’uns 130 mil euros, formen part de la intenció del consistori de dignificar l’entorn del riu i apropar-lo als olotins. L’objectiu de l’Ajuntament és completar els gairebé 15 km de recorregut que ressegueixen el riu des de l’àrea Tussols Basil fins a la Font de les Tries. Una de les actuacions pendents més costoses serà la de la passera que va fins al Molí d’en Climent, que el consistori espera abordar més endavant d’acord amb la disponibilitat pressupostària.