El taller de robòtica d’Innova Didàctic dobla les seves inscripcions

Innova Didàctic afronta la segona setmana del taller de robòtica que està duent a terme, l’únic que ofereix aquest servei. Hi participen una 60ena de nens i nenes d’entre 7 i 15 anys, que es dediquen a descobrir i millorar en el dibuix en 3D amb ordinador, i la creació d’espais i objectes.

De moment els deixen dibuixar skateparks i altres espais que els nois decideixen. És el taller de robòtica d’Innova Didàctic que té lloc a Olot i que permet agafar pràctica amb un programa, l’SketchUp de Google, que els pot servir en un futur. El taller va ja per la segona setmana i acabarà el proper 4 d’agost en una edició en la qual han doblat les inscripcions de l’any anterior. Els alumnes agafen pràctica pel treball final: la construcció del seu propi robot.