La 2a edició de la ‘Música als Masos’ tanca amb un concert de música de cambra amb baix continu

La 2a edició de la Música als Masos ha dut aquests concerts en petit format de música clàssica al Santuari dels Arcs de Santa Pau i al Mas la Fàbrega, de Sant Feliu de Pallerols. El divendres va tenir lloc el concert de: Família Bach, música de cambra amb baix continu.

La 2a edició de la Música als Masos va portar al Mas la Fàbrega de Sant Feliu de Pallerols un trio de músics que van presentar Família Bach: Música de cambra amb baix continu. Aquesta edició, a diferència de la primera, ha tingut lloc en dos masos diferents, a Santa Pau i a Sant Feliu de Pallerols, s’ha dut a terme en dos caps de setmana diferents i s’han presentat 3 programes que s’han repetit. En aquest concert es van poder escoltar peces de Johann Sebastian Bach, de Carl Philipp Emanuel Bach, de Georg Friedrich Händel i de Johann Sebastian Bach, establint una contraposició que ajuda a aprofundir en els respectius llenguatges formals.