51 projectes es presenten als premis Salvador Reixach i Jordi Pujiula enguany

El Patronat d’Estudis Històrics d’Olot i Comarca, juntament amb els ajuntaments de Santa Pau i Olot i altres institucions, lliuren els premis als millors treballs de recerca, per alumnes de Batxillerat, i projectes finals pels de Cicles Formatius. Els Salvador Reixach seran entregats el 7 d’octubre a Santa Pau, mentre que els Jordi Pujiula es donaran el 28 d’octubre a Olot.

Els àmbits Comarcal, Social, Comunicació i Humanitats, i Arts i Disseny són els que es valoren pels premis Salvador Reixach, que es lliuraran el 7 d’octubre a l’Església de Santa Maria dels Arcs, a Santa Pau. Els Jordi Pujiula, per la seva part, reconeixen els millors treballs i projectes dels àmbits de la Salut, Naturals, Tecnologia i Arts Aplicades i Disseny. És la 17a edició d’aquests premis, que mantenen el seu objectiu inicial. Enguany, es premien fins a 4 àmbits. De cara als Premis Salvador Reixach concorren 21 treballs de Batxillerat i 10 de Cicles, mentre que pels Jordi Pujiula ho fan 11 de Batxillerat i 9 de Cicles Formatius, o el que és el mateix, 51 projectes. La majoria dels quatre centres de la comarca, tot i que també hi ha alumnes d’altres cinc comarques. En l’avaluació han participat una 40a de professionals de diferents àmbits. Els treballs mereixedors del Salvador Reixach es presentaran el 13 de novembre, mentre que els Jordi Pujiula ho faran el 24 de novembre.