El Club Tennis Taula Olot Ammerländer rep l’homenatge de l’Ajuntament d’Olot per una temporada històrica

El Club Tennis Taula Olot ha viscut un dia històric. Aquest cop, però, sense la pala i la pilota pel mig. Els representants de la ciutat d’Olot han rebut el club a la sala de plens per felicitar-los per una temporada sense precedents.

Una temporada històrica bé mereixia un final així. Els membres del Club Tennis Taula Olot han obtingut l’homenatge dels representants de la ciutat a una sala de plens que aquest any ja ha rebut les visites de la Unió Esportiva Olot de futbol i el CPA Olot de patinatge artístic. L’any esportiu del Club Tennis Taula Olot Ammerländer ha estat impecable i no podia faltar la felicitació de l’Ajuntament. L’Ajuntament els ha fet entrega d’una litografia a càrrec de Tavi Algueró i després han firmat el llibre d’honor de l’Ajuntament d’Olot i han fet la fotografia habitual a les escales del consistori.

Notícies relacionades:
– Reconeixen la temporada del CTT Olot Ammerländer amb un acte oficial a l’Ajuntament

x