Olot dóna la benvinguda als nens i nenes saharauis del programa Vacances en Pau de La Garrotxa amb el Sàhara

Olot ha donat la benvinguda, aquest matí, als nens i nenes saharauis que passaran els dos mesos a la ciutat. Ho ha fet a l’Ajuntament, a la sala de plens, en un acte solemne que ha mostrat la profunda admiració dels olotins cap a aquests menuts.

L’Associació La Garrotxa amb el Sàhara fa possible, des de fa més de 20 anys i a través del seu programa Vacances en Pau, que diverses famílies residents a la comarca acullin nens i nenes saharauis dels camps de concentració. Ho fan durant 2 mesos i, enguany, han hagut 6 famílies acollidores. Tots els nens d’aquest any repeteixen experiència. Els nens i nenes han rebut un conte del gegant Batoies de part dels representants de la ciutat d’Olot, que els han convidat a un petit esmorzar per donar-los la benvinguda.

x