La junta del Nucli Antic celebra Santa Magdalena inaugurant la nova plaça del barri

Un any més el nucli antic d’Olot ha celebrat Santa Magdalena. Ho ha fet amb la ja habitual missa a la capella del barri, un petit pica-pica i un dinar. Enguany, a més, els veïns han estrenat la plaça de Santa Magdalena.

El nucli antic d’Olot ja gaudeix de la seva plaça de Santa Magdalena. Un espai ample i obert que permet passejar i que dóna un aire diferent al barri. La capella de Santa Magdalena n’ha sortit beneficiada. Aprofitant la festivitat de la santa que porta el nom de la plaça, el barri ha dut a terme una missa i un pica-pica que ha acabat en dinar. Des de l’Ajuntament asseguren que estan treballant en les millores d’aquesta zona de la ciutat, que s’ha vist afectada pel deteriorament que el pas del temps ha provocat en certs edificis.