Avui s’estrena a TV3 ‘Mou-te per Catalunya’, produït per Vulcania i presentat per Albert Brosa

Aquest dilluns comença l’emissió per TV3 del programa ‘Mou-te per Catalunya’. Es tracta d’un espai produït per Vulcania, la productora d’Olot Televisió, i presentat pel  director d’aquesta casa, Albert Brosa. El podran seguir a partir d’avui de dilluns a divendres, a un quart i cinc de vuit del vespre.

Informar i conscienciar els ciutadans de les possibilitats de viatjar de forma sostenible i responsable amb mitjans de transport públic i privat. Aquest és el punt de partida de ‘Mou-te per Catalunya’, una idea original de Vulcania, la productora d’Olot Televisió, que es podrà veure a partir d’avui per la televisió pública catalana. Es tracta de 26 capítols de cinc minuts de durada on es difonen, de forma amena, tot tipus d’opcions, consells i bones pràctiques en els desplaçaments pel territori. També s’hi expliquen activitats i recursos pels ciutadans a l’hora d’informar-se en tot el referent a la mobilitat pel país. L’espai també té un fort component pedagògic i informa de les accions que s’impulsen des del govern català per introduir les energies alternatives als vehicles i fomentar la mobilitat accessible o el transport públic.