ERC Olot demana un estudi sobre l’estat de l’habitatge al nucli antic

ERC Olot presenta una moció al ple de l’ajuntament del proper dijous sobre els habitatges del nucli antic. El grup municipal demana fer una anàlisi exhaustiva dels pisos buits i locals comercials del barri vell i del seu estat de conservació.

ERC Olot presenta dijous una moció al ple de l’ajuntament per demanar un estudi sobre els pisos buits del barri vell i el seu estat de conservació. El grup municipal reclama fer aquesta diagnosi a l’equip de govern, aprofitant l’inici del Pla Integral d’Accions de Millora del Nucli Antic. L’objectiu és tenir les dades i la informació necessària per impulsar programes que atreguin nous comerços i veïns en aquesta zona de la ciutat.

Els republicans proposen fer una diagnosi del sòl per detectar la situació dels solars i els immobles en estat ruïnós i una diagnosi de l’habitatge per a crear una base de dades de finques on es detalli el seu estat d’habitabilitat. També reclamen una diagnosi dels locals comercials per dinamitzar nous negocis.